Omnivit vitaminen 20% korting

Voelt u een gebrek aan vitaliteit en bent u moe? Een goede balans van vitaminen en mineralen draagt bij tot de goede werking van het lichaam om energie te produceren, de immuniteit te ondersteunen, de mentale focus te verhogen. Omnivit Active draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem dankzij vitamine A en C, en de mineralen seleen en zink. Het Panax ginseng extract helpt u uw lichamelijke en geestelijke prestaties te verbeteren. Vitamine B, C en ijzer anderzijds dragen bij tot vermindering van vermoeidheid. Ondersteun je immuniteit om in vorm te blijven, dag na dag.

 


 

Het is goed om in vorm te zijn om zo met volle energie en vitaliteit voor de dag te komen. De nieuwe beste vriend van uw opgroeiende kind? Omnivit Junior Gummies: 10 vitamines en 2 mineralen in een gommetje met fruitsmaak. Deze mineralen zijn essentieel voor een gezonde groei en een goede weerstand… want om te groeien heb je nu eenmaal energie nodig.

 

 

 


 

Energie nodig op specifieke momenten? Dankzij zijn actieve stoffen geeft Omnivit Boost Instant een verkwikkend effect voor lichaam en geest. Het geeft u energie in één slok wanneer u het nodig heeft in drukke periodes of stressperiodes.

 

 

 


 

 

Naast multivitaminen voor meer energie bestaat er ook Omnivit haar voor sterker, gezonder haar met betere weerstand en mooie, gezondere nagels.

 

 

 

 


Voor iedereen een geschikte Omnivit!

Geniet van 20% korting op het gamma van Omnivit tot en met 31 mei 2020!

Ontdek het gamma in de apotheek of op onze website!

Search

+