Greet Bauwens

Apotheker-Titularis Lebbeke

Kristel Hulpiau

Apotheker-Titularis Hamme

Nathalie Schockaert

Adjunct Apotheker

Kjersti Van den Vreken

Assistent Apotheker

Sanne Van Den Elsen

Apotheek Medewerkster

Greta Dhaenens

Adjunct-Apotheker

Apotheek Duopharm Lebbeke

Apotheek Duopharm in Lebbeke zijn een team van bekwame apothekers die vooral focussen op de relatie met de klant. Uw behoefte en persoonlijke situatie is voor ons van essentieel belang om de beste oplossing voor uw gezondheid en levenskwaliteit voor te stellen.

Qua zorg hebben we eveneens een grote expertise. Voor uw lichaam, haar en huid hebben we een uitgebreid gamma kunnen we u begeleiden naar de beste keuze. We kunnen eveneens een huidanalyse doen om de juiste keuze in producten te maken naargelang uw huidtype en noden. Ook op het vlak van thuiszorg kunnen we u adviseren.

Samenwerken Aan Uw Gezondheid

… met Ons Team

Apotheek Duopharm Hamme

Apotheek Duopharm in Hamme vinden betrokkenheid bij uw persoonlijke problemen of vragen rond gezondheid heel belangrijk. Wij hebben de expertise om u hierin bij te staan met raad en daad. Persoonlijke begeleiding en advies zijn voor ons van groot belang.

Levenskwaliteit is naast gezondheid eveneens een belangrijke pijler voor onze apotheek. Wij ondersteunen op verschillende manieren bij verzorging.

Thuiszorg voor mensen die comfortabel thuis willen blijven wonen, maar ook verzorging van uw lichaam en huid is een specialiteit in onze apotheek.