Perfecte Verzorging van Gelaat, Huid, Lichaam en Haar

Welk merk met welke kenmerken is nu het beste voor mij? Waar wordt mijn haar het mooiste mee? Welk product geeft het minste kans op allergie? Het zijn vragen waar zowel dames als heren, oud en jong regelmatig mee worstelen.

Wist u dat er een volledige huidanalyse van gezicht, hoofdhuid, haar en lichaam kan gemaakt worden met aansluitend richtinggevend advies naar welk gamma en product binnen het gamma u het beste gaat?

Geen enkel bedrijf dat schoonheidsproducten via de apotheek wenst aan te bieden permitteert zich nog om dit te doen zonder de grondige analyse door een groep medisch gekwalificeerde mensen.

Vraag Apotheek Duopharm om advies en wij geven u de juiste analyse voor een perfecte verzorging van uw lichaam.

Cosmetica en Onze Huid

De huid is een vitaal orgaan, net zoals het hart en de longen. Ze weerspiegelt de gezondheid. Het is het enige orgaan dat we met het blote oog nauwlettend in de gaten kunnen houden.

De huid kan droog, normaal of vet zijn. Deze condities zijn tijdelijke situaties waarin de huid kan verkeren. Door ze goed te verzorgen dragen we ons steentje bij aan de gezondheid van de huid.

Via de huid heeft de mens contact met zijn omgeving. Omgevingsfactoren hebben dus een invloed. Daarom is het erg belangrijk om de huid gezond te houden en deze te versterken.

Verschillende cosmetische merken hebben een uitgebreid gamma aan verzorgingsproducten. De cosmetische producten in de apotheek zijn vervaardigd volgens de strikte principes van de farmaceutische industrie en worden systematisch gecontroleerd.

Professionele Huidanalyse

Verzorgt u uw huid op de juiste manier? Zorg er in elk geval voor dat u de juiste producten gebruikt. Verkeerde producten en behandelingen leveren geen resultaat op en betekenen bovendien geldverspilling.

Een correcte diagnose van de huid ligt aan de basis van een doeltreffende huidverzorging. Met een professioneel meettoestel van Callegari bepalen wij de belangrijkste parameters van uw huid: vochtgehalte, talgproductie, pigmentatie, elasticiteit en zuurtegraad.

Op basis van de resultaten van de testen kunnen we u de juiste behandeling en verzorging van uw huid adviseren. Zo weet u welke de meest doeltreffende therapie voor uw huid is, welke verzorgingsproducten het beste effect hebben op uw huid en eveneens hoe uw huid evolueert.

De huidanalyse duurt ongeveer een kwartiertje. Wij maken hiervoor graag een persoonlijke afspraak met u zodat we de nodige tijd kunnen besteden voor de metingen en bespreking van de resultaten.

Met de juiste verzorgingsproducten aangepast aan uw huidtype verkrijgt u een optimaal resultaat.

Ontdek hier onze Kwaliteitsmerken voor een Perfecte Verzorging